Son Dakika! İmam hatiplilere 'Sapık' demişti! Gülşen'e gözaltı kararı verildi!

Geçtiğimiz gün imam hatiplilere 'sapık' dediği için hakkında soruşturma açılan Gülşen, ifade vermek üzere İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürülecek.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı; verdiği konser esnasında yaptığı konuşma nedeniyle şarkıcı Gülşen için İstanbul Emniyeti Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne yazı gönderdi.

GÜLŞEN'E GÖZALTI KARARI

"Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Gülşen, polisler tarafından gözaltına alınarak mevcutlu olarak ifade vermek için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na götürülecek.

Gülşen'in yaptığı konuşma tespit edilip tutanağa dökülecek.

NE OLMUŞTU?

Ünlü popçu Gülşen, geçtiğimiz nisan ayında İstanbul'daki bir mekanda sahne almıştı. Şarkıcının, 4 ay önceki konserinde söylediği sözler geçtiğimiz gün gündem olarak bomba etkisi yarattı.

Görüntülerde Gülşen'in bir kişi hakkında, "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" ifadelerini kullanması olay yarattı. Bu sözler sonrası Gülşen'e tepki yağdı ve Twitter'da 'Gülşen Tutuklansın' etiketi gündem oldu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Milli Eğitim Bakanlığı, imam hatiplilere "Sapık" diyen Gülşen hakkında hukuki süreç başlattığını duyurdu! "Asla kabul edilemez!"

Gündem Haberleri