Son dakika! Şarkıcı Gülşen hakkında yeni karar! Tahliye edildi!

Son dakika! Gözaltında olan ünlü şarkıcı Gülşen hakkında yeni karar alındı. Gülşen, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son dakika... İmam Hatiplilere kullandığı ifadelerden dolayı gözaltına alınan Gülşen'in tahliye edildiği öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Gülşen konserinde, "İmam hatipte okumuştum önce, sapıklığı da oradan geliyor." ifadelerini kullanmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı; verdiği konser esnasında yaptığı konuşma nedeniyle şarkıcı Gülşen için İstanbul Emniyeti Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne yazı gönderdi.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

"Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Gülşen, polisler tarafından gözaltına alınarak mevcutlu olarak ifade vermek için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na götürüldü. Gülşen resmi Instagram hesabından açıklama yapmıştı.

"BAŞKA BİR DİL BULMALIYDIM"

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Uzun yıllardır birlikte çalıştığım çalışma arkadaşlarım ile iş ve çalışma ortamı dışında yapmış olduğum bir espri toplumu kutuplaştırmayı hedefleyen kimseler tarafından öne çıkarılarak yayınlanmıştır. Sözlerinin ülkemdeki kutuplaştırmayı hedefleyen kötü niyetli kimselere malzeme vermiş olmasından dolayı üzgünüm. İnandığım özgürlüğü savunurken eleştirdiğim radikal uca kendimin savrulduğunu görüyorum. Videodaki söylemimden rahatsızlık duyan ve incinen herkesten özür diliyorum. Daha başka bir dil bulmalıydım; bulacağım."

Alınan gözaltı kararı sonrasında, Şarkıcı Gülşen'in itiraz dilekçesini değerlendiren mahkeme tahliye kararı verdi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yorum Yap
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Ev hapsi kaldırılan şarkıcı Gülşen'den konser açıklaması! O konserler iptal edildi...
Yeni Şafak yazarı Bülent Orakoğlu: "Gülşen ajan olabilir mi? Amerika’nın şarkıcı Gülşen’e verdiği tam destek hayli manidar!”
MHP lideri Devlet Bahçeli: "Yunan hükümeti aklına başına almalı, çılgınlık peşinde koşmaktan acilen ve derhal vazgeçmelidir"

Gündem Haberleri