Son dakika! Galatasaray'da Diagne'nin sözleşmesi feshedildi!

Son dakika! Galatasaray kulübü, ağır bir sakatlık yaşayan Senegalli forvet Mbaye Diagne ile sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi.

Son dakika haberi... Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Pena, Gomis ve Pulgar'ın UEFA listesine eklenmesinin ardından takımda düşünülmeyen Assunçao, Yedlin ve Diagne kadrodan çıkarılmıştı. Yaşadığı sakatlık nedeniyle takımdan uzun süre ayrı kalacak olan Mbaye Diagne ile yapılan görüşmeler neticesinde Senegalli futbolcunun sözleşmesi resmen feshedildi.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Medipol Başakşehir ile oynanan karşılaşmada ağır bir sakatlık yaşayan ve Nisan ayından önce sahalara dönmesi mümkün görülmeyen Mbaye Diagne ile yönetim, bir süredir geçici süreliğine sözleşme feshi konusunda görüşmelerini sürdürüyordu. Bu görüşmeler sonucunda taraflar anlaşma sağladı ve Diagne'nin sözleşmesi feshedildi.

TFF'YE BİLDİRİLDİ

Kontenjanında yer kalmadığı için Omar Elabdellaoui'yi kadroya yazamayan Galatasaray, sakatlığı sebebiyle uzun bir süre daha takımdan uzak kalacak Mbaye Diagne ile görüşerek geçici fesih anlaşması konusunda el sıkıştı. Cimbom böylelikle yeni transferlerine yer açmış oldu.

Diagne'nin sözleşme feshi TFF'ye bildirildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Spor Haberleri