Fenerbahçe'ye koronavirüs şoku

Son dakika haberine göre Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nın bazı oyuncu ve idarecilerinin koronavirüs belirtisi taşıdığı açıklandı.

Son dakika haberine göre Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı'nın bazı oyuncu ve idarecilerinin koronavirüs belirtisi taşıdığı açıklandı. En az 5 futbolcuda ve çeşitli idarecilerde salgın belirtisi yaşandığı belirtilirken, başkan Ali Koç ise çok dikkatli olunması gerektiğini ve her oyuncuya en az 2 test yapılması gerektiği bilgisini paylaştı.

Tüm bunların yanı sıra Fenerbahçe Beko'nun oyuncuları ve idarecilerinin koronavirüs belirtileri taşıdığı haberi yayınlandıktan sonra, Fenerbahçe'nin Euroleague'de oynadığı takımlar da tedbir amaçlı koronavirüs testi yaptırma kararı aldılar. 

Fenerbahçe Spor Kulubü'nün resmi sitesinden yapılan açıklama ise şu şekilde: 

"Basketbol A Takımımızda yapılan rutin kontroller sonrasında A Takımımızdan bazı oyuncularımız ile idari kadro çalışanlarımızda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) belirtilerine rastlanmıştır. Koronavirüs belirtilerinin tespit edilmesiyle birlikte sağlık heyetimiz duruma ivedilikle müdahale etmiş, takımımız detaylı tarama testleri için hastaneye yönlendirilmiştir."

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri