Son dakika | Biden'dan ilk açıklama: Erdoğan ile çok iyi bir görüşme yaptık

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden görüştü. Görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü. ABD Başkanı Joe Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Erdoğan ile çok iyi bir görüşme yaptık." ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi...  Belçika'daki NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında Brüksel'de Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden ile toplantı öncesi konuşmuştu. Erdoğan ve Biden arasında NATO Zirvesi'nde merakla beklenen görüşme 1 saat ertelendi. Saat 19.00'da Cumhurbaşkanı Erdoğan - Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Biden görüştü. Görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, NATO Zirvesi kapsamında ABD Başkanı Biden ile baş başa görüşmesi sona ermesinin ardından, heyetler arası görüşmeye geçildi.

ABD Başkanı Joe Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptığı görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, "Erdoğan ile çok iyi bir görüşme yaptık." ifadelerini kullandı.

ZİRVEDEN İLK KARELER

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri