Son dakika! Dünyaca ünlü yıldız Sergio Agüero futbolu bıraktı! Kararı gözyaşları içinde açıkladı!

Son dakika! Bir döneme damga vuran 33 yaşındaki Arjantinli forvet Sergio Agüero, futbolu bıraktığını gözyaşları içerisinde açıkladı.

Son dakika haberi... Bu yaz Barcelona'ya transferinin ardından kalbindeki ritim bozukluğu nedeniyle bir süredir tedavi gören ve futbol sahalarından uzak kalan Arjantinli yıldız Sergio Agüero, futbolu bıraktığını açıkladı. Barcelona resmi hesabından paylaşılan videoda kararını duyuran Agüero, konuşmasının ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

"HAYATIMIN EN ZOR KARARI OLDU"

Kararının nedeni olarak da hastalığını ifade eden yıldız isim "Bu basın toplantısı, futboldan emekli olduğumu açıklamak için yapılıyor. Benim için çok zor bir durum. Verdiğim kararın sebebi, sağlığımı koruyabilmek. Futbolu bırakmak, hayatımda aldığım en zor karar oldu. Doktorlar, futbolu bırakmamın benim için en iyisi olduğunu söyledi. Kariyerimle gurur duyuyorum. Futbol oynamak benim hayalimdi." diye konuştu.

AGÜERO'NUN KARİYERİ

Atletico Madrid, Manchester City ve Barcelona gibi üst düzey takımlarda forma giyen Arjantinli golcü, Premier Lig'de 5 şampiyonluk yaşarken 1 kez de ülkesinin milli takımıyla Copa Amerika şampiyonluğuna ulaştı. Başarılı performansıyla her dönem adından söz ettiren Sergio Agüero, kariyerinde çıktığı 663 karşılaşmada 379 kez ağları sarsarken 118 de asist yaptı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Spor Haberleri