Son dakika! Beşiktaş Mehmet Topal ile 1 yıllık sözleşme imzaladı!

Son dakika... Siyah beyazlı ekip üç kulvarda da yarışacak olmanın vereceği yorgunluktan etkilenmemek için alternatifli bir kadro kurmak istiyor. Bu doğrultuda Başakşehir ile sözleşmesi biten Mehmet Topal ile temasa geçen Beşiktaş'ın oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzaladığı ifade edildi.

Bir yandan Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmanın verdiği yorgunluk diğer yandan Türkiye'de şampiyonluk mücadelesinde yer alma isteği Beşiktaş yönetimini geniş bir kadro kurmaya itiyor. Bu yüzden birçok isimle görüşen ve kadrosunu genişletmeye çalışan siyah beyazlıların Mehmet Topal ile ilgilendiği söylenmişti. Son gelen bilgilere göre ise oyuncu ile 1 yıllık anlaşma sağlandı. 

SAĞLIK KONTROLLERİNDEN GEÇECEK

Mehmet Topal bugün sağlık kontrollerinden geçerek Beşiktaş kampına katılacak. Bu transferin Sergen Yalçın’ın isteği ve onayıyla gerçekleştiği ifade edildi. Yerli ve bir çok mevkide oynaması sebebiyle tercih edildiği belirtildi.

UCUZ MALİYETLİ

Mehmet Topal’ın maliyetinin oldukça düşük tutulduğu ifade edildi.. Garanti ücret az seviyede belirlendi. Mehmet Topal'ın 2 senedir Beşiktaş'a gelme isteğinin bulunduğu, bu yüzden transferi için şartları düşük tuttuğu ifade edildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri