Son dakika | Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten kötü haber: Hastaneye kaldırıldı

Son dakika... Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Böcek'in artan öksürük şikayeti nedeniyle hastanede tedavi altına alındığı, durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Son dakika... Sabah Gazetesinin haberine göre Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek hastaneye kaldırıldı. Bir Gün'ün haberine göre ise Böcek, artan öksürük şikayeti nedeniyle bu sabah kontrol amaçlı hastaneye getirildi. Başkan Böcek'in tahlillerinin yapıldığı ve bir süre dinleneceği belirtildi.

OĞLU SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Babasının sağlık durumu hakkında açıklama yapan Gökhan Böcek, “Doktorlar, ‘Gelin en azından sonuçlarınıza bakalım’ dedikleri için biz de Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ndeyiz. Genel durumu iyi. ‘Basın mensupları aşağıda sen onlara iyi olduğumu söyle’ dedi. Sonuçları çıktıktan sonra gerekli açıklamayı yapacaktır. Daha dün basın açıklaması yaptığında doktorlarının kendisini uyardığını söylemişti. Normal kan tetkikleri yapılıyor, sıkıntılı bir durum yok. Yoğun bir yangın süreci geçti, şu an durumu iyi” diye konuştu.

KORONAVİRÜSÜ YENMİŞTİ

Bilindiği gibi koronavirüs salgınına yakalanan ve uzun süre hastanede yatan Böcek, daha sonra hastalığı yenerek sağlığına kavuşmuştu. Antalya'nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz Çarşamba günü başlayan yangınların ardından Böcek, sürekli sahada yürütülen yangın söndürme çalışmalarını yakından takip ediyordu. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri