Son dakika: AK Parti Sözcüsü Çelik'ten tepki: CHP'yi temiz siyasete davet ediyoruz

Son dakika haberi... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Berat Albayrak'ı hedef alan sözlerine sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda tepki gösterdi.

Son dakika haberi... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Berat Albayrak'ı hedef alan sözlerine tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'ni ana muhalefete yakışacak biçimde temiz siyasete davet eden AK Parti Sözücüsü Ömer Çelik, Berat Albayrak'a yönelik kirli dil ve iftira furyası ile linç kampanyası yaptıkları için kınadıklarını ifade etti. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Türk siyasetine yakışmayan ifadeler kullandığını vurgulayan Çelik, bunun bir iftira kampanyası olduğunun altını çizdi.

Türk ekonomisinin ABD yönetiminin üst düzey yetkilileri tarafından hedef alındığı dönemde ekonomi yönetiminin aldığı tedbirler sonucunda o günlerin atlatılmasının sağlandığını belirten Çelik, "Bunlara karşı içerikli söz söyleyemeyen CHP yönetimi iftira siyasetine ve polemiğe başvuruyor." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Berat Albayrak'ın ekonominin en ağır saldırılar altında olduğu dönemde aldığı tedbirleri eleştirdiğini ifade ederek "Hayatlarında siyasi ya da ekonomik tek başarı hikayesi olmayanlar sadece iftira siyaseti ile gündeme geliyorlar." dedi.

Çelik bir başka paylaşımında ise "CHP adına ekonomi hakkında konuşanların hayatlarında birkaç lirayı düzgün yönetme başarıları yok. Bürokrat olarak görev yaptıkları dönemlerde kurumları batırdılar ve ekonomiye zarar verdiler." ifadelerine yer verdi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri