Son dakika | AFAD duyurdu: Akdeniz 5.4 büyüklüğünde deprem! Muğla'da da hissedildi

Son dakika... AFAD, Akdeniz'de 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Deprem Muğla'da da hissedildi.

Son dakika... AFAD verilerine göre saat 15.37'de Akdeniz'de 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 41.08 km altında kaydedildi. Depremin Muğla'nın Seydikemer ilçesine 80.82 km uzaklıkta olduğu belirlendi.

AFAD'dan yapılan açıklamada, " Akdeniz'de, Muğla'nın Seydikemer ilçesinin 80 kilometre açıklarında 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi" denildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre ise deprem yerin 30.3 km altında 5.7 büyüklüğünde kaydedildi.

Depremin Antalya ve çevre illerden de hissedildiği belirtildi.

Muğla Valisi Orhan Tavlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada depremin kent merkezinde de hissedildiğini belirterek, "Muğla ve ilçelerinde şu an için olumsuz bir durum yok." dedi.

AFAD SON DURUMU AÇIKLADI

AFA'dan son duruma ilişkin yapılan açıklamada, "Akdeniz açıklarında meydana gelen ve Muğla'nın Seydikemer ilçesinde de hissedilen 5,4 büyüklüğündeki deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

AFAD 25 OCAK 2023 ÇARŞAMBA SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının verilerine göre 25 Ocak 2023 Çarşamba günü meydana gelen depremler şu şekilde:

Son depremleri görmek için linke tıklayınız

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER 25 OCAK 2023 ÇARŞAMBA

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesinin internet sitesinden son depremlerin listesine ulaşılabilmektedir. Burada depremin büyüklüğü, şiddeti, nerede meydana geldiği ve derinliğine ilişkin bilgiler verilmektedir.

Son depremleri görmek için tıklayınız.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri