Sofraların Bereketini Paylaşıyoruz

Pendik Belediyesi bu yıl 7 ayrı noktada kurduğu iftar çadırlarıyla her akşam 10 binden fazla vatandaşı bir araya getiriyor.

Pendik Belediyesi bu yıl 7 ayrı noktada kurduğu iftar çadırlarıyla her akşam 10 binden fazla vatandaşı bir araya getiriyor. İlk iftar programında Pendiklilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Esas olan iftarın bereketini birlikte paylaşmak.” dedi.

Bahçelievler, Fatih, Fevzi Çakmak, Kavakpınar, Velibaba, Kurtköy ve Ertuğrulgazi Mahallelerinde kurulan iftar çadırları, vatandaşlara hizmet vermeye başladı.  Uzayıp giden iftar sofraları, her akşam binlerce vatandaşa bir arada oruç açma ayrıcalığı yaşatıyor.    

15 Temmuz Şehitler Camii çadırında ise önceki yıllarda olduğu gibi davetli usulüyle grup iftarları gerçekleştiriliyor. İlk iftar programında Pendiklilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Çadırlarda iftar etmekten öte sofraların bereketini paylaşıyoruz. Biliyoruz ki paylaştıkça her şeyin değeri artıyor. Esas olan, lokmaları birlik, beraberlik ve huzur içerisinde aynı masada muhabbet eşliğinde yiyebilmektir. Misafirlerimizin varlığıyla bereketimiz artıyor. Ramazan boyunca pek çok noktada büyük sofralarda iftarlarımızı açıyoruz.” dedi. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri