Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Ebru Şallı için: Yerimden sarsıldım

Ebru Şallı ve Sinan Akçıl 2 yıl aşk yaşayan ve magazin gündeminden düşmeyen ünlüler arasındaydı. Ebru Şallı'nın oğlunun vefatını öğrenen Akçıl ise sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı.

Bir senedir tedavi gören oğlunu kaybeden Ebru Şallı için ünlülerden taziye mesajları geliyor. Eski sevgilisi Sinan Akçıl'da taziye ileten ünlüler arasındaydı. Akçıl,"Çok ama çok üzgünüm. Başka da bir şey diyemiyorum" dedi.

"ÖĞRENİNCE YERİMDEN SARSILDIM"

Ebru Şallı ile mahkemelik olan Sinan Akçıl, evlat acısıyla yıkılan eski sevgilisine vefasını gösterdi. Şallı'nın oğlunun vefat ettiğini öğrenen Akçıl, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Ne diyeceğimi bilemiyorum. Yerimden sarsıldım... Melek gibi bir çocuk kaybettik. Nefesinde bile masumiyet kokusu vardı. Pars (Pançiko) çok ama çok üzgünüm. Ebru'nun Harun Tan'ın Beren'in ve tüm onu tanımış olanların başı sağ olsun. Başka da bir şey diyemiyorum" dedi.

8 YAŞINDAKİ OĞLU VEFAT ETTİ

Ebru Şallı'nın eski eşi Harun Tan'dan olan 8 yaşındaki oğlu Pars, dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yaklaşık bir yıldır lenfoma tedavisi gören minik Pars, bugün öğle vakti düzenlenen cenaze töreninin ardından Kilyos Mezarlığında defnedildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri