Simpsons dizisi katil arıları da önceden bilmiş!

Simpsons dizisinin pek çok olayı önceden bilmesi oldukça tartışılan bir mevzuydu. Şimdi bu listeye bir yenisi daha eklendi. Katil arıları da önceden bilmişler...

Gerçekleri önceden tahmin etmesiyle gündem olan popüler dizi Simpsonlar katil arıları da bildiler.

Geleceği tahmin ettiği şeklinde bir algı yaratan kült çizgi dizi Simpsonlar'ın bu kez de ABD’nin başına musallat olan ‘katil arıları’ önceden bildiği öne sürüldü.

Dizinin bir bölümünde kasaba halkının bir araya toplanarak Dr. Hibbert’dan ‘bir hastalığa çare bulmasını’ istediği görülüyor. Doktor ise verebileceği tek tavsiyenin yatak istirahatı olduğunu söylüyor. Bunun üzerine halk panikle bir kamyonun içindeki kasada bulunan ‘tehlikeli katil arıları’ yanlışlıkla serbest bırakıyor.

DİZİNİN YAZARI AÇIKLADI

Bu sahnenin gündeme gelmesiyle birlikte kehanet iddiaları tekrar gündeme gelirken, dizinin yazarlarından Bill Oakley konuştu.

Dizinin yazarlarından Bill Oakley, dizinin hayranlarına "Evet tamam, sanırım geleceği öngördük" diyerek esprili bir şekilde yanıt verdi.

Simpsonlar'ın 1993 yılında yayımlanan bir bölümünde, corona virüs salgınını andıran bir bölüm çekildiği iddia ediliyordu.

Söz konusu bölümde Simpsons ailesine Asya’dan bir kargo paketi geliyor ve paketin açılmasıyla Springfield’a bir salgın hastalık yayılıyordu.
 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Dünya Haberleri