Şeytanın aklına gelmez! En yakın arkadaşını göz damlasıyla öldürdü

Amerika'da işlenen bir cinayet 3 yıl sonra çözüldü. En yakın arkadaşını öldüren genç kadın, olaya intihar süsü vermek istese de başarılı olamadı. Cinayet silahı ise akıllara durgunluk verici cinsten. Arkadaşına 6 adet göz damlası alan katil cinayeti küçücük bir sıvı ile işledi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Wisconsin eyaletinde Jessy Kurczewski adlı kadın  çok yakın bir arkadaşından  300 bin dolar çalıp üstüne bir de cinayet işledi. 

Arkadaşını katleden katil kadın cinayete intihar süsü vermeye çalışsa da 3 yıl sonra yakayı ele verdi. 

Kurczewski, olay günü polisi arayarak arkadaşını evinde ölü bulduğunu söylemiş, eve gelen polisler de kadının üzerinde bulunan çok sayıdaki ağrı kesici  görünce 'intihara eğilimliydi' ifadesi üzerine dosyayı kapatmıştı.

3 yıl sonra dosyayı yeniden açan dedektifler araştırmalarını derinleştirdiklerinde katilin Kurczewski olduğunu ortaya çıkardı. Dedektifler Jessy Kurczewski'nin ölen arkadaşından 2018 yılında 300 bin dolara yakın para çaldığını tespit etti. 

Genç kadının otopsisinde de çok yüksek miktarda tetrahydrozoline adılı zehirli madde bulununca Kurczewski'ye yöneldi. Kurczewski arkadaşının göz damlalarını içtiği için öldüğünü söyledi ancak kimseyi inandıramadı. 

Kurczewski hem cinayet hem de hırsızlık suçlamasıyla tutuklandı. Henüz suçunu itiraf etmeyen Kurczewski'ye mahkeme tarafından verilecek ceza bir hayli merak ediliyor. 

Kaynak: Hürriyet

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Dünya Haberleri