Şeyma Subaşı'nın Fransız DJ ile pozlarına Demet Akalın'dan yorum geldi!

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'dan boşandıktan bir kaç ay sonra Fransız DJ Guido Senia ile samimi şekilde görüntülendi. Şubaşı'nın Fransız DJ ile samimi pozlarına Demet akalın'dan ilk yorum geldi. Şeyma Subaşı'nın fotoğraflarına Demet Akalın ne yorum yaptı?

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile boşandıktan bir kaç ay sonra Fransız DJ Guido Senia ile samimi şekilde görüntülendi. Subaşı'nın görüntülerine ise ünlülerden ilk yorum Demet Akalın'dan geldi. Akalın, fotoğraftaki kişinin Subaşı olmadığını iddia etti.

ŞEYMA SUBAŞI'NIN OLAY YARATAN FOTOĞRAFLARINA DEMET AKALIN NE DEDİ?

Her söylediği ve paylaştığı olay olan Demet Akalın'dan Şeyma Subaşı'nın Fransız DJ ile samimi görüntüleri hakkında sessiz kalmadı. Akalın, Subaşı'nın samimi fotoğrafları için "Şeyma bu kadar kalın mı ya? Bence o değil" yorumunu yaptı.

ŞEYMA SUBAŞI YENİ SEVGİLİSİ KİMDİR? NE OLMUŞTU?

Acun Ilıcalı'dan geçtiğimz günlerde boşanan Şeyma Subaşı yeni bir aşka mı yelken açtı? Şeyma Subaşı tatil için gittiği Meksika’da yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Fransız DJ Guido Senia ile görüntülendi. Şeyma Subaşı'nın yeni aşkı kim?

ŞEYMA SUBAŞI'NIN PAYLAŞIMI

Şeyme Subaşı tatil için gittiği Meksika'da yeni aşkıyla görüntülendi. Subaşı, bu görüntülerin çekildiği sahile kızı ve yakın arkadaşlarıyla gidip bu anları da sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

ŞEYMA SUBAŞI'NIN SAMİMİ GÖRÜNTÜLERİ

Bir ay önce Acun Ilıcalı ile tek celsede boşanan Şeyma Subaşı'nın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Kızı Melisa ile Meksika'nın Tulum şehrine giden Subaşı, genç bir erkekle samimi şekilde görüntülendi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri