Şeyma Subaşı ile Çağatay Ulusoy'un birlikte fotoğrafları ortaya çıktı

8 dakikada boşanan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanmalarının ardından aldatma iddiaları ortaya atılmıştı. Şeyma Subaşı adı aşk dedikodularına karıştığı Çağatay Ulusoy'la aşk yaşadığı iddialarını sosyal medya hesabından yalanlamıştı. Ancak bu iddiların ardından birlikte çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

8 yıllık ilişkileri 8 dakikada biten Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı magazin gündemine bomba gibi düştü. Beklenmedik ayrılığın ardından ihanet iddiları ortaya atıldı.

Evlilik programıyla tanınan Sinem Umaş ayrılık iddiaları gündeme düşer düşmez, sosyal medya hesabından Şeyma Subaşı ve Çağatay Ulusoy'un aşk yaşadığı iddialarını gündeme getirdi. Umaş, geçtiğimiz günlerde bir mekanda eğlenen Şeyma Subaşı'nın Çağatay Ulusoy'un evine gitttiklerini iddia etti.

Şeyma Subaşı Çağatay Ulusoy ile aşk iddialarını reddederek sosyal medya hesabından arkadaş olduklarını reddetsede, Çağatay Ulusoy'un dövmesinde yazan yazıyı sosyal medya hesabından patlaşması kafaları karıştırdı.

İşte Şeyma Subaşı'nın Çağatay Ulusoy açıklaması:

Tüm bu iddiaların ardından Şeyma Subaşı ve Çağatay Ulusoy'un günler önce bir mekanda çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğrafta Çağatay Ulusoy ve Şeyma Subaşı'nın bir mekanda baş başa oturduğu görülüyor. Tüm bu yaşananların ardından Çağatay Ulusoy'dan ise henüz bir açıklama gelmedi.

İşte Çağatay Ulusoy ve Şeyma Subaşı'nın birlikte çekilmiş o fotoğrafları...

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri