Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı'yı her yerden sildi!

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’nın velayeti almasından sonra,Ilıcalı’yı takipten çıktı. Kızları Melisa’nın velayeti dün mahkeme kararıyla Acun Ilıcalı tarafından alınmış, Şeyma Subaşı “Velayet babada ama Melisa benimle yaşayacak” demişti.

Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, kızları Melisa'nın velayetinin babası Acun Ilıcalı'ya verilmesi için mahkemeye başvurdu. Mahkeme tarafından kabul edilen teklifle Melisa'nın velayeti babası Acun Ilcalı'ya verdi. Konunun ardından Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından bir açıkalamada bulunarak kızının velayetinin babasında olacağı ama kendisiyle yaşayacağını dile getirmişti. Bugün ise ani bir kararla Acun Ilcalı'yı ınstagram hesabından sildi.

Mahkeme Melisa'nın velayetini Acun Ilıcalı'ya verdi. Konu hakkında açıklama yapan Şeyma Subaşı, "Melisa benimle kalacak" demişti. Subaşı, velayet tartışmalarının ardından duygusal bir paylaşımla kızına olan özlemini dile getirdi.

"SENİ ÇOK ÖZLEDİM ÖTEKİ YARIM"

Şeyma Subaşı, velayet açıklamasından sonra sosyal medya hesabından kızı Melisa ile olan fotoğraflarını paylaştı. Subaşı, "Öteki yarim seni cooook ozledim, seni tekrardan kucağıma alabilmek için sabırsızlanıyorum çok az kaldı" diyerek duygusal bir not düştü.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri