Şevval Şahin- Yiğit Marcus Aral çiftinden evlilik açıklaması!

Geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülenen Şevval Şahin- Yiğit Marcus Aral çifti muhabirlerin evlilik sorusuna Aral, "Zaten beraber yaşıyoruz ama çocuk olmadıkça bence evliliğe çok fazla gerek yok. Sonuçta ciddiyiz. Kafada anlaştıktan sonra kağıtta bir imzanın nedeni yok" dedi.

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, önceki gün sevgilisi Yiğit Marcus Aral  ile birlikte Bebek'teki bir mekan çıkışında objektiflere takıldı. Arkadaşlarıyla yemek yediklerini söyleyen çift muhabirler ile ayaküstü sohbet gerçekleştirdi. 

"ÇOCUK YOKSA EVLİLİĞE GEREK YOK" 

Uzun süredir aşk yaşayan Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral çifti ilişkilerinin iyi gittiğini bir sorun olmadığını dile getirdi. Yan yana görüntülen çifte muhabirlerden "evlilik" sorusu soruldu. İkiliden Aral, "Zaten beraber yaşıyoruz ama çocuk olmadıkça bence evliliğe çok fazla gerek yok. Sonuçta ciddiyiz. Kafada anlaştıktan sonra kağıtta bir imzanın nedeni yok" dedi.

Şevval Şahin ise, "Arkadaşlar ben 21 yaşındayım. Hayatta öyle şeyler düşünmem şu an, yok" ifadelerini kulandı.

"BAŞKASI OLSA DEPRESYONA GİRERDİ"

21 yaşındaki Şahin, geçtiğimiz aylarda paylaşımları ve katıldığı programlarda sergilediği tavırlar ile sık sık magazin gündemine gelmişti. Büyük bir kitle tarafından eleştirilen Şahin için ülkeyi terk etti haberleri çıkmıştı. Yiğit Marcus Aral, ardından sevgilisinin yaşananların ardından bunalıma girip, Türkiye'yi terk ettiği iddialarıyla ilgili konuşmuştu.

Aral, "Enteresan bir şekilde bu konuları fazla kafaya takmıyor. Onun yerinde başkası olsa depresyona girerdi" demişti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri