Sevilay Yılman'dan bomba iddia: CHP altılı masadan ayrılıyor mu?

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, CHP'nin Parti Meclisi toplantısında altılı masadan ayrılma konusunun konuşulacağını iddia etti.

CHP'de Parti Meclisi, yarın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak. Toplantıda cumhurbaşkanı adayının kim olacağının konuşulacağı ifade ediliyor.

"KALKALIM MASADAN ÇOKLU ADAYA GİDELİM"

Toplantı hakkında edindiği bilgileri aktaran Habertürk yazarı Sevilay Yılman, çarpıcı ifadeler kullandı. Yılman, "Parti Meclisinde bir kısım, 'Kalkalım masadan, çoklu adaya gidelim. Herkes kendi adayını çıkarsın, herkes eteğindeki taşları döksün, ne olacaksa olsun' diyorlar. Bir kısımda Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını şiddetle destekleyen insanlar. Bunu uzun zamandır kendi aralarında konuşuyorlardı. Kamuoyuna yansımayabilir, sonuçta bu parti içinde konuşuluyor" dedi.

MASADA KALMA KONUSU KONUŞULACAK

Bu durumun diğer partiler tarafından da konuşulduğunu ifade eden Yılman şu ifadeleri kullandı: "Yarın biz bu masada olmakla doğru muyuz, değil miyiz? Biz beraber miyiz, devam edelim mi, etmeyelim mi? Bu uzun uzadıya konuşulacak. Oradan sonra iş adaylığa gelir mi bilmem."

ALTILI MASADA KALINMASINI İSTEYEN AZINLIKTA

Yılman, altılı masada kalkınmasını isteyenlerin azınlıkta olduğunu belirterek, "Kemal Bey de kalalım diyenlerden" diye konuştu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Muharrem İnce, altılı masayı hedef aldı: "Bunlar 6 günde dağılırlar"

Siyaset Haberleri