Serenay Sarıkaya'dan Saadet Özsırkıntı yorumu: Zaten takip etmiyordum

Cem Yılmaz ile bir süredir devam eden ilişkisini geçtiğimiz günlerde sonlandıran Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'ın ayrılığın ardından kısa bir süre sonra adının aşk dedikodularına karıştığı Saadet Özsırkıntı hakkında konuştu.

Serenay Sarıkaya geçtiğimiz gün restoran çıkışı koşar adımlarla mekandan ayrıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sarıkaya magazin gündeminde büyük ses getiren Cem Yılmaz'ın aşk yaşadığı iddia edilen Saadet Özsırkıntı hakkında da sessizliğini bozdu.

Geçtiğimiz ay göğüslerinden estetik operasyon geçiren oyuncu, muhabirlerin "Sağlık durumunuz nasıl?" sorusuna, "Arkadaşlar her şey yolunda iyiyim çok şükür" dedi.

Sarıkaya, sevgilisi Cem Yılmaz ile ayrılık sorularına ise, "Arkadaşlar sonra konuşuruz, teşekkür ederim" yanıtını verdi.

"BEN TAKİP ETMİYORDUM ZATEN"

Cem Yılmaz'ın, sunucu Saadet Özsırkıntı ile yakınlaştığı iddiası sonrasında, Özsırkıntı'nın sosyal medya hesabından Sarıkaya'yı takipten çıkarmasının hatırlatılması üzerine Sarıkaya, "Ben kendisini zaten takip etmiyordum. Hepinize kolay gelsin" diyerek mekandan ayrıldı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri