Seren Fosforoğlu kimdir? Seren Fosforoğlu ile Bakan Kaya arasında neler yaşandı?

Seren Fosforoğlu kimdir sorularının cevabı ve Bakan Fatma Betül Sayan Kaya arasında geçen olay merak edilen konular arasında yer alıyor.

SEREN FOSFOROĞLU ÜNLÜ OYUNCUNUN KIZI ÇIKTI

Türk Hava Yolları'nın Ankara-İstanbul uçağında rahatsızlanan oyuncu Seren Fosforoğlu Öztürk'e ilk müdahaleyi 10 bin metre yükseklikte doktor da olan uçakta bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya yaptı.Fosforoğlu instagram hesabından da Kaya'ya teşekkür etti.

Habertürk Haber Merkezi'nden Gökhan Artan'ın haberine göre, TK2175 sefer sayılı Türk Hava Yolları'nın İstanbul'a gelecek Boeing 777 tipi uçağı perşembe günü saat 22:12'de Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan havalandı. Bu sırada yolcu olarak bulunan ünlü tiyatrocu Enis Fosforoğlu'nun kızı olan oyuncu Seren Fosforoğlu Öztürk rahatsızlandı.Uçakta Fosforoğlu'na ilk müdahaleyi doktor olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya yaptı. Bakan Kaya'nın müdahale ettiği anlar uçakta bulunan Ak Parti Genel Merkez Gençlik kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı M.Talha Yıldırım, tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

SEREN FOSFOROĞLU KİMDİR?

8 Ocak 1976'da Ankara'da doğdu.Babasının Devlet Tiyatrosundan ayrılıp İstanbul'a gelmesiyle Moda'lı oldu.Kadiköy Kız Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Üniverstesi Turizm Bölümü'ne girdi.Buradan mezun olduğu yıl E.F.T.de Biraz Bakar mısınız Bayan adlı oyunda sahneye çıktı.Ardından tv çalısmaları başladı.Mutlu Yüz Ailesinde oynadı.Halit Kıvanç'la birlikte Beyaz Güvercin Şarkı Yarışmasını sunarak sunuculuga da adım attı.Son dönemlerde TGRT'ye Spot adlı bir sanat programı hazırlayıp sundu.Bu arada okuduğu turizmi değerlendirip Kulis adında bir bar işletti.

Oynadığı tiyatro oyunlarından bazıları:

Nafile Dünya (Oktay Arayıcı)

Biraz bakar mısınız Bayan? (Vasıf Kücükoruç)

Beyefendiyi Görmek istiyorum

Deli ( Refik Erduran)

Kadın Oyunu

İsmail nasıl Büyüdü? (Enis Fosforoğlu)

Nikah Kağıdı (Ephraim Kishon)

Pantalon

Ağustos Böceği(Alphonse Passo)

Dilsiz Kadınla Evlenenin Güldürüsü(Uyarlayan Enis Fosforoğlu)

Oynadığı bazı Tv dizileri :

Karşı karşıya

Mutluyüz Ailesi

Kınalı Kar

Köpek

Fırtına

Oğlum İçin

Hayat Güzeldir

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri