Şeref Sözü final mi yapıyor? Neden Bitiyor? Şeref Sözü konusu ve oyuncuları

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Sude Güler, Hülya Darcan gibi isimlerin yer aldığı Şeref Sözü reyting kurbanı oldu. Show TV'de sadece 3 bölüm yer alan Şeref Sözü, 4. bölümle ekranlara veda etme kararı aldı. Şeref Sözü final mi yapıyor? Neden Bitiyor? Şeref Sözü konusu ve oyuncuları..

Şeref Sözü final mi yapıyor? Yapımcılığını TIMS&B Productions şirketinin üstlendiği Şeref Sözü'nün yayın macerası kısa sürdü. Şeref Sözü, dördüncü bölümde final kararı aldı. Peki, Şeref Sözü final mi yapıyor? Neden Bitiyor? Şeref Sözü konusu ve oyuncuları..

ŞEREF SÖZÜ FİNAL Mİ YAPIYOR? NEDEN BİTİYOR?

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Sude Güler, Hülya Darcan gibi isimlerin yer aldığı Şeref Sözü 4. bölümden itibaren yayın hayatın bitirme kararı aldı.

Yapımcı ve yayıncı kuruluş tarafından final kararı için herhangi bir açıklama yapılmadı.

ŞEREF SÖZÜ KONUSU

Kahraman bir adamın, geçmişten bugüne taşınan bir çocukluk hayalinin, zor coğrafyalardaki, zor hayatların, köklerine sahip çıkarken, kendini de etrafını da yakıp yıkanların, evlat sevgisinin, imkansız aşkların, ölümün kıyısından kurtulmuşların, bir “Ada Masalı”nın ve şerefli olmanın hikayesi…    

   

 ŞEREF SÖZÜ OYUNCULARI

Şeref Sözü oyuncuları arasında Tolgahan Sayışman, Sude Güler, Hülya Darcan, Aras Aydın, Meltem Gülenç, Öykü Çelik, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş yer alıyor

Tolgahan Sayışman – Cihan Adabeyli

Sude Güler – İsra Adabeyli

Hülya Darcan – Emsal Adabeyli

Aras Aydın – Faruk Malik

Öykü Çelik – Yasemin Adabeyli

ŞEREF SÖZÜ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Şeref Sözü dizisi İzmir Dikili'deki Kalem Adası'nda çekiliyor. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Film ve Dizi Haberleri