Serdar Aziz, Fenerbahçe'de!

Akşam saatlerinde Sarı-Kırmızılı takımla yollarını ayıran Serdar Aziz, Fenerbahçe ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Milli futbolcu, gece yarısı imzayı atar atmaz formayı giydi ve Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda fotoğraf çektirdi.

Galatasaray'da Serdar Aziz'in sözleşmesi karşılıklı anlaşma yoluna gidilerek feshedildi. Serdar, Sarı-Kırmızılı takımın binasından ayrılarak Fenerbahçe kulüp binasına geldi ve anlaşma sağlandı. Önce Galatasaray konuyla ilgili KAP'a şu açıklamayı yaptı  "Profesyonel futbolcumuz Serdar Aziz ile Şirketimiz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Buna göre oyuncu Şirketimize 2.300.000 Euro tutarındaki bedeli karşılıklı sona erdirme tazminatı olarak ödeyecektir" Daha sonra da Sarı-Lacivertli takım, sosyal medya hesabından Serdar Aziz transferini duyurdu.

İşte Serdar Aziz'in Fenerbahçe formasıyla ilk sözleri:

Burada olduğum için çok mutluyum. Duygularımı tarif etmek zor. Çok zor bir süreçten geçtim. Şu an çok mutluyum. Ailem de sabırsızlıkla beni Fenerbahçe formasıyla görmek istiyordu. Başkanımız Ali Koç ve Semih Özsoy ağabeyime çok teşekkür ediyorum. Çok sağlam durdular. Sonuna kadar Fenerbahçe formasını giymek istediğim için işler biraz uzadı. İnşallah bundan sonra uzun yıllar bu formayı giyeceğim. Kimse merak etmesin. Fenerbahçe forması altında çok iyi mücadele edeceğim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ben zaten tutkuyla oynayan bir oyuncuyum. Fenerbahçe'yi en kısa zamanda çok iyi yerlere getireceğiz."

SOSYAL MEDYA HESABINDAN GALATASARAY'A TEŞEKKÜR ETTİ

Serdar Aziz, Instagram hesabından Galatasaray'a teşekkür etti.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri