Şenol Güneş'ten flaş açıklama: Bu takım Dünya Kupası'na gidecek

A Milli Futbol Takımı'mızın UEFA Uluslar Ligi'nde oynayacağı Sırbistan maçı öncesi, teknik direktörümüz Şenol Güneş ve Cengiz Ünder dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş "Çağlar Söyüncü Sırbistan maçında yok" dedi.

Şenol Güneş ve Cengiz Ünder, Türkiye A Milli Futbol Takımı'mızın UEFA Uluslar Ligi'nde oynayacağı Sırbistan maçı öncesi konuştu. Şenol Güneş, iç sahada oynanacak iki maçı kazanmak istediklerini ifade etti. Güneş, Çağlar Söyüncü'nün sakatlığı nedeniyle Sırbistan'a karşı oynayamayacağını ifade etti.

Şenol Güneş'in açıklamalarından satır başları:

"Çağlar Söyüncü, sakatlığı sebebiyle Sırbistan'a karşı oynayamayacak. Umut veriyoruz. Bu takım 2021 Avrupa Şampiyonası'na ve 2022 Dünya Kupası'na gidecek. 5-10 yıla damga vurmasını bekliyoruz bu takımın. Biz herkesi dinliyoruz, görüyoruz. Kendimizi değerlendiriyoruz. Eleştirilerde doğrular varsa dinleriz, yoksa dinlemeyiz çöpe atarız. Her türlü eleştiriye saygı duyarız.

Uluslar ligi hazırlık maçlarının anlamsızlığını ortadan kaldırdı. Ciddiyet açısından önemli bir organizasyon. Sık sık maç yapmak futbolcuların kaldırabileceği bir yük değil. Ben 2 gecede 4 saat uyuyabildim. Almanya zaman zaman tökezlese bile kurumsal kimliğini çok iyi oturdu. Almanya gibi olmak istiyoruz. Bu takım galibiyetlere alışan bir grup. Fransa'yı yendiğimiz gibi iyi oyunlarımızı sürekli hale getirmeliyiz. İrfan Can Kahveci hakkındaki görüşleri ve yorumları sonraya bırakıyorum. Herkes işine geleni anladığı için şu an konuşmaya gerek yok. İrfan, milli takıma çağrıldı. Güzel ve doğru konuşmak için esasında sabrediyorum, şükrediyorum, dinliyorum, susuyorum, yeri geldiğinde cevap veririm diye düşünüyorum."

Cengiz Ünder de yaptığı açıklamada "Ben her zaman hazırım. Oynamayı bekliyorum. Çok iyi çalışıyorum. Sonradan girmek, 11 oynamak hocamızın takdiri. Ne zaman forma şansı gelirse, elimden geleni yaparım. Hedeflerimden biri Premier Lig'de oynamaktı. Orada kalıcı olmak ve hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri