Semih Öztürk kimdir? Nereli, kaç yaşındadır? Evli mi?

Bir zamanlar yayınlanan Ütopya isimli yarışma ile ismini duyuran Semih Öztürk'ün hayatı izleyici tarafından merak konusu oldu. Peki Semih Öztürk kimdir? Nereli, kaç yaşındadır? Detaylar haberimizde...

Gündüz kuşağının sevilen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'a konuk olan ekranların sevilen ismi Semih Öztürk'ün hayatı vatandaşlar tarafından araştırma konusu oldu. Peki Semih Öztürk kimdir? Nereli, kaç yaşındadır? Evli mi? İşte ayrıntılar...

SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR? NERELİ,KAÇ YAŞINDA?

Semih Öztürk, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Bursalıdır. 1,80 boyunda ve bekar olan Semih Öztürk lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nde tamamladı. Daha sonra öğrenimine yurt dışında Güney Fransa'da devam etti. Fransa'da Paul Valery Üniversitesinde tiyatro eğitimi aldı.

10 ay süren Ütopya yarışmasında 15 yarışmacıdan biri olarak ilk kez televizyon ekranlarında yer alan Semih Öztürk, buradaki kendine has tavırları ve sivri diliyle adından epeyce söz ettirmişti. Ütopya yarışması ile ün kazanan Öztürk, 2016 tarihinde “Survivor” yarışmasının gönüllüler takımında yer aldı.

EVLİ  Mİ?

31 yaşındaki Semih Öztürk, Ütopya adlı yarışmada tanıştığı Kurretülayn Matur ile 20 haziran 2020 tarihinde dünyaevine girdi. 

KURRETÜLAYN MATUR KİMDİR?

Kurretülayn Matur, 31 Ekim 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Kurretülayn'ın anlamı Arapça'da nur gözlü anlamına gelmektedir. Babası Mardinli olan  Matur'un annesi ise Ispartalı'dır.

Detaylı biyografisine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Biyografi Haberleri