Selin Ciğerci oyunculuğa mı başlıyor? Yasak Elma'nın bomba transferi

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci yaptığı son paylaşımıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Ciğerci sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın ardından Selin Ciğerci oyunculuğa mı başlıyor? sorularını da beraberinde getirdi.

Ünlü sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci hangi dizide oynayacak? sorusu en çok araştırılan konular arasına girdi. Sosyal medyada hatrı sayılır bir kitlesi olan Selin Ciğerci son taşıyıcı annelik olayı ile gündeme gelmişti. Ciğerci yaptığı son paylaşımla ise akılları karıştırdı. Yasak Elma kadrosu ile fotoğrafını paylaşan Ciğerci'nin takipçileri, Selin Ciğerci hangi dizide oynayacak? Selin Ciğerci dizide mi oynayacak? sorularını araştırmaya başladı.

SELİN CİĞERCİ YASAK ELMA'DA MI OYNAYACAK?

Selin Ciğerci Yasak Elma'da mı oynayacak? yaptığı son paylaşımında Yasak Elma oyuncuları ile görülen Cİğerci'nin Yasak Elma'nın yeni sezonunda yer alacağı iddia edildi.

SELİN CİĞERCİ KAFALARI KARIŞTIRDI

Yasak Elma oyuncularıyla fotoğraflarını paylaşan Selin Ciğerci'nin paylaşımının altına yeni sezonda dizide rol alıp almayacağı soruldu. Ciğerci yanıt olarak, "Sürpriz, aklıma geldikçe heyecanlanıyorum sus" yazdı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri