Selçuk Yöntem'den Tuvana Türkay açıklaması geldi!

Tuvana Türkay geçtiğimiz gün Selçuk Yöntem'in doğum gününde sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımın altına yaptığı açıklama ise büyük ses getirdi. Aralarındaki yaş farkına rağmen ikili arasında çıkan aşk iddialarının ardından Selçuk Yöntem açıklamada bulundu.

Selçuk Yöntem'den Tuvana Türkay ile aralarında çıkan aşk iddiaları ile ilgili açıklama geldi. Türkay'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ikili arasında aşk olduğu iddialarını ortaya attı.

Tuvana Türkay geçtiğimiz gün Selçuk Yöntem'in doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Türkay'ın bu paylaşımı kısa sürede ilgi çekti ve ikili arasında aşk iddiaları ortaya atıldı.

Olayın ardından doğum gününü dün akşam yakın arkadaşlarıyla kutlayan Selçuk Yöntem, Tuvana Türkay'ın paylaştığı mesajla ilgili; "Arkadaşlar hepsi benim kardeşim, lütfen yanlış şeyler yazmayın" ifadelerini kullanarak olayı yalanladı.

Cihangir'de kutlama yapan oyuncuya, Okan Bayülgen, Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ gibi yakın arkadaşları eşlik etti. Akşam saatlerinde mekana gelen oyuncu ekibi, gece yarısı mekândan ayrıldı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri