Selçuk Bayraktar'dan Ali Babacan'a gönderme: "Ona sadece aziz milletimizin evlatları dokunabilir"

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, İHA ve SİHA'lar için "Kusura bakmayın, biz dokunacağız" diyen Ali Babacan'a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla göndermede bulundu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, geçtiğimiz günlerde FOX TV'de İlker Karagöz'ün sunumuyla ekrana gelen Çalar Saat programına konuk oldu.

BABACAN: SEÇİM YAKLAŞIYOR, BİZ DOKUNACAĞIZ

Burada İHA ve SİHA'larla ilgili sözleri anımsatılan Ali Babacan, "Seçim yaklaşıyor. Hükümetin en önemli propaganda araçlarından bir tanesi bu. Bu proje öyle bir hale getirildi ki çok bu kutsal çok dokunulmaz, dokunanı mahvederiz falan. Kusura bakmayın, biz dokunacağız. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyeceğiz" demişti.

BAYRAKTAR'DAN GÖNDERME

Bu ifadeler sonrası BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'tan Ali Babacan'a gönderme geldi. İnsansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma'ya dokunan çocukların olduğu fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Bayraktar, "Ona sadece aziz milletimizin evlatları, mazlumun yedi iklim dört bucaktaki dostları dokunabilir..." ifadesini kullanarak Babacan'a gönderme yaptı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Sözleri tepki çekmişti, kendini savundu! Ali Babacan'dan BAYKAR açıklaması: "Günlerdir sözlerim maksatlı şekilde çarpıtılıyor"
BAYKAR CEO'su Haluk Bayraktar'dan Ali Babacan'a ağır yanıt: "İftirada 'zengin etmeye çalışıyorlar' deniyor. Bu nasıl izansızlık"
Selçuk Bayraktar, Ali Babacan'ın sözleri sonrası patladı: "Alçakça atılmış iftira ve yalanlara karşı hakkımızı savunacağız"

Gündem Haberleri