Selahattin Demirtaş, Bakan Soylu ve Alpay Özalan'ı tehdit etti! Özalan'ın cevabı sert oldu: "Sen kimsin de milleti tehdit ediyorsun sarı torbaların başı?"

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ı tehdit etti.

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından skandal bir paylaşım yaptı. Demirtaş, paylaşımında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ı hedef aldı.

DEMİRTAŞ TEHDİT ETTİ

Demirtaş paylaşımında, "Medyadaki trol çalışmaları, ileride iddianamelere siyasi darbenin medya ayağı olarak geçecektir. Yani Süleyman Soylu, Alpay Özalan gibi trol başlarının ve trollerin karalama niteliğindeki paylaşımlarını beğenip yaymadan önce herkes iyi düşünsün derim" ifadelerini kullandı.

ÖZALAN SERT YANIT VERDİ

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Demirtaş'ın paylaşımına cevap verdi. Özalan paylaşımında şunları kaydetti:

"Sen kimsin de milleti tehdit ediyorsun sarı torbaların başı? Sana bu tehdit cesaretini veren Altılı Masa'nın planlarını başlarına geçireceğiz. Sen de yıllardır içinde bulunduğun deliğe geri dön ve hak ettiğin şekilde yaşamaya devam et!"

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Özalan'ın paylaşımını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Selahattin Demirtaş siyaset derdine düştü! Kılıçdaroğlu ve muhalefete destek verdi: "Yürü Millet İttifakı! Yürü Bay Kemal!"

Gündem Haberleri