Seda Akgül, Hakan Ural'ı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şikayet etti!

Kanal D'de yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' adlı programının eski sunucusu Seda Akgül ile Hakan Ural arasındaki tartışma büyüyor. Görevine son verilen Akgül, Hakan Ural'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a şikayet etti.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Neler Oluyor Hayatta' adlı programdaki görevine son verilen Seda Akgül, yaptığı bir açıklama ile beraber program sunduğu Hakan Ural'ı suçlamış, Ural ise bu suçlamalar sonrası Akgül'e cevap vermişti.

Ural yaptığı açıklama ile kendisini suçlayan Akgül'e, "İş etik ve ahlaklarına, örf adetlerimize, bir de değil birkaç kere aykırı davranma sonucu kaynaklanan ayrılık bu işe emek veren tüm kişi ve kuruluşların bir arada verdiği tasarruftur." diyerek cevap verdi.

"BENİ ÖRF VE ADETLE SUÇLAMASALARDI SUSARDIM"

Ural'ın bu açıklaması sonrası yeni bir açıklama yapan Seda Akgül, "Türk örf ve ahlakını bize kim öğretiyor! Açık kaynaklardan alınmış, herkesin ulaşabileceği, yayın yasağı olmayan medya unsurlarıdır. Devamı bendedir! Eski eşe dayak itirafı Sibel Hanım ile ilgili... Eski partneri Esra Eron, benden sonra TV8... Baskı ile açıklaması instagramdan kaldırılan, şehitlere vatana, millete ağlayan beyefendinin cezai hükmü!!! Ve biz Türkler hep ergen öz evlatlarımızla böyle mi öpüşürüz? Örf? Adet???? Gelenek??? Görenek??? Siz Hakan Abi’m aslansın kaplansın diyenler... Örf ve adetiniz bu mu? Beni örf ve adetle suçlamasalardı susardım..." ifadelerini kullandı.

"CUMHURBAŞKANIMIZDAN RANDEVU İSTİYORUM"

Akgül açıklamalarının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi ve "Özür diliyorum bazı ifşalarda bulundum bana yakışmıyor ama beni Türk örf ve adetlerine uymamakla suçlayanların geçmişi, aile yapısı, mafyacıklar... Bunları da ifşa etmekten duramayacağım... Ben de sayın cumhurbaşkanımdan randevu istiyorum konuşmak istiyorum..." dedi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri