Seçmenler Dikkat! Seçim Kağıtlarınızı Unutmayın!

Pendik'in Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Yılmaz Yaman,7 Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde oy kullanmak için gerekli olan seçmen kağıtlarının muhtarlıklarda olduğunu belirterek vatandaşlardan seçmen kağıtlarını almaları çağrısında bulundu.

Bölge Gündem Haber - Pendik'in Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Yılmaz Yaman,7 Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde oy kullanmak için gerekli olan seçmen kağıtlarının muhtarlıklarda olduğunu belirterek vatandaşlardan seçmen kağıtlarını almaları çağrısında bulundu.

7 Haziran’da yapılacak 2015 Türkiye Genel Seçimleri için, Seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenlerin, hangi seçim çevresi ve bölgesinde, kaç numaralı sandıkta oy vereceğini gösteren seçmen bilgi kağıtları muhtarlıklara gönderildi.

Milletvekilliği seçimi için seçmen kağıtlarının muhtarlıklardan alınmasını isteyen Yaman önümüzdeki seçimler için hazırlanan Seçmen Kağıtları Seçim Kurulu tarafından muhtarlıklara dağıtıldığını, vatandaşların bu seçmen kağıtlarını mahalle veya köy muhtarlarından almaları gerektiğini aksi takdirde oy kullanma işlemlerinde sıkıntı olacağını bildirdi. - Haber : Yusuf SARAY

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri