Sebastian Szymanski kimdir, nereli, kaç yaşında? Sebastian Szymanski hangi takımlarda futbol oynadı?

Sebastian Szymanski transferi ile Arda Güler'in boşluğunu doldurmak isteyen Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Futbolseverler bu transferin gündeme gelmesinin ardından Sebastian Szymanski'nin kim olduğu, nereli, kaç yaşında ve hangi takımlarda futbol oynadığı merak ediyor. Peki, Sebastian Szymanski kimdir, nereli, kaç yaşında? Sebastian Szymanski hangi takımlarda futbol oynadı?

Sebastian Szymanski Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası olma yolunda en büyük aday olarak ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin transfer hedefinde yer alan Sebastian Szymanski'nin kim olduğu, nereli ve kaç yaşında olduğu araştırılıyor. Peki, Sebastian Szymanski kimdir, nereli, kaç yaşında? Sebastian Szymanski hangi takımlarda futbol oynadı? Sebastian Szymanski hangi mevkiide oynuyor? sorularının cevapları futbolseverler tarafından araştırılıyor. Sizler için bu soruların cevaplarını derledik.

SEBASTİAN SYZMANSKİ KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Polonyalı yıldız futbolcu Sebastian Szymanski, Biala Podlaska şehrinde 10 Mayıs 1999'da doğdu. Kendisi 24 yaşında ve 1,74 metre boyunda. Geçtiğimiz sezon Feyenoord takımında forma giyen Szymanski, 40 maçta görev aldı. Bu süre zarfında 10 gol atarak ve 8 asist yaparak önemli bir performans sergiledi. Bu başarısıyla takımının şampiyonluk yolunda büyük bir katkıda bulundu.

SEBASTİAN SYZMANSKİ HANGİ AYAĞINI KULLANIYOR, BONSERVİS BEDELİ NE KADAR?

Szymanski, orta saha pozisyonunda oynamaktadır ve sol ayağını kullanmaktadır. Oyuncunun piyasa değeri ve bonservis bedeli 14.00 milyon euro olarak belirlenmiştir. Feyenoord ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 tarihinde sona ermiştir.

SEBASTİAN SZYMANSKİ HANGİ TAKIMLARDA FUTBOL OYNADI?

  1. 2005–2013 TOP 54 Biala Podlaska
  2. 2013–2015 Legia Warszawa
  3. 2015–2017 Legia Warsaw II
  4. 2016–2019 Legia Warszawa
  5. 2019– Dinamo Moskova

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Spor Haberleri