Savcılıktan Le Mesurier'in ölümüyle ilgili flaş açıklama

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada "Adli Tıp Kurumu tarafından James Gustaf Edward Le Mesurier'in kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsi işlemleri sonucu yapılan incelemeler devam etmekte olup herhangi bir rapor tanzim edilmemiştir. İfadeleri yer aldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada "Adli Tıp Kurumu tarafından James Gustaf Edward Le Mesurier'in kesin ölüm sebebinin tespiti için otopsi işlemleri sonucu yapılan incelemeler devam etmekte olup herhangi bir rapor tanzim edilmemiştir. Soruşturmanın hassasiyeti nedeni ile eşi hakkında geçici bir tedbir mahiyetinde yurt dışına çıkış yasağı konulmuştur." ifadelerine yer verildi.

14 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

İstanbul Beyoğlu'nda ofisinin bulunduğu sokakta ölü bulunan eski İngiliz askeri istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier'in soruşturması çok yönlü devam ediliyor. Mesurier'in Büyükada'daki evinde çalışan iki çalışanın ifadesinin alınmasından sonra ofiste çalışanlar da emniyete çağrıldı. Polis, Mesurier'in eşi Winber'den ofiste çalışan kişilerin isimlerini istedi.

TEK TEK ÇAĞRILDILAR

Ofiste çalışanlar tek tek Cinayet Büro Amirliği'ne çağrıldı. Çalışanların tanık olarak ifadeleri alındı. Çalışanlarla birlikte civarda bulunan bazı kişilerin de yer aldığı toplam 14 kişinin ifadesine başvuruldu. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediliyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri