Şarkıcı Özgün'den otizmli çocukların yuhalanmasına çok sert tepki verdi

Aksaray'da otizmli çocukların yuhalanmasıyla ilgili görüntülere kayıtsız kalmayan şarkıcı Özgün sosyal medya hesabından adeta ateş püskürdü

Down Sendromlu bir oğlu olan şarkıcı Özgün Aksaray'da yaşanan iğrenç olaya tepkisinş sert bir dille gösterdi. Aksaray'da bulunan Merkez Mehmetçik İlkokulu'nda bir grup velinin, okulda otizmli çocukları istemediği için yuhalayarak protesto ettiğinin iddia edildi.

OTİZMLİ ÇOCUKLARIN YUHALANDIĞI İDDİA EDİLDİ

Aksaray'da bulunan Merkez Mehmetçik İlkokulu'nda veliler, okulda eğitim gören otizmli öğrencilere ait sınıfların kapatılmasını talep etti. İddiaya göre, okulun çıkış saatinde bir araya gelen veliler, otizmli çocukları yuhaladı. Yaşanan bu utandıran olay ise büyük tepkiye neden oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bu iddialar üzerine konuyla ilgili soruşturma başlattı. Aksaray Valiliği ise yaptığı açıklamada iddiayı yalanlayarak, soruşturma başlatıldığını duyurdu. Aksaray Valiliği, bir okulda 'otizmli öğrencilerin yuhalandığı' iddialarını yalanlayarak, olaya ilişkin incelemenin başlatıldığını açıkladı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri