Şarkıcı Hatice'den genç sevgilisi için açıklama

Kanal D'de yayınlanan 2.sayfa yayınına katılan ve genç sevgilisi hakkında konuşan Hatice sözleriyle dikkat çekti. Kendinden 10 yaş küçük sevgilisi için dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Bir süredir kendisinden 10 yaş küçük Ali Kemal ile aşk yaşayan 40 yaşındaki şarkıcı, ilişkisi hakkında çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

"KEŞKE BU ÇOCUK PEŞİMDEN GELSE"

"Bir gün AVM'de gittim, merdivenlerde birisi bana bakıp bakıp sırıtıyor. İçimden 'Keşke bu çocuk peşimden gelse' dedim. Eve döndüğümde 'AVM'de gördüğüm sen misin?' diye mesaj attı. Sonra tekrar başladı ilişkimiz."

"İLİŞKİMİZ EVLİLİĞE DOĞRU GİDİYOR"

Sevgilisi Ali Kemal'den "Eşim' diye bahseden Hatice, "Ali Kemal'e 'Biraz aynı evde yaşayalım, zaten olursa olur' dedim. Evlilik tarihi yakın. İkişkimiz evliliğe doğru gidiyor" şeklinde konuştu.

Ahmet Kaya şarkısını yorumlayan modacı İvana Sert'i eleştiren Hatice, "Zaten İvana her şeyi söylüyor. Bence kendi dilinde şarkılar söylesin, gerek yok" dedi.

'Libido' açıklamasının sorulması üzerine Hatice, "Libido nedir ya? Biraz sivrilmek için, gündeme gelmek için yaptığı espri olabilir" yorumunda bulundu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Magazin Haberleri