Şarkıcı Gülşen'in sahnesine çıkan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın o sözleri olay oldu! "Tipik CHP'li. Kadının vücudunu göremediklerinde..."

22. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali dolasıyla Zonguldak'ta sahne alan Gülşen'in ziyaret eden KDZ. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın o sözleri sosyal medyanın gündemine düştü.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde "22. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında çeşitli sanatçılarla birlikte Gülşen'de sahne aldı. Kıyafetleri ve söylemleri ile sık sık gündeme gelen şarkıcı Gülşen'in dün akşam verdiği konserde giydiği kıyafet Belediye Başkanı'nın gözünden kaçmadı eleştiri hedefi oldu.

SAHNEYE ÇIKIP MİKROFONU KAPTI

Sosyal medyadan eleştirildikçe verdiği konserde daha da açılan şarkıcı Gülşen dün akşam Zonguldak Ereğli'de verdiği konser sırasında giydiği kıyafetten dolayı KDZ. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın sözleri gündem oldu.

GÜLE GÜLE KIYAFETİ ELEŞTİRDİ

Konserde Gülşen'in yanına sahneye çıkarak konuşan Posbıyık "Hoşuma gitmedi. Gülşen'imizi böyle kapalı görmeye alışık değiliz. Kıskananlar çatlasın" şeklinde konuşma yaptı.

TEPKİLER GECİKMEDİ

O sözler sonra sosyal medya kullanıcıları şaşkınlıklarını gizleyemeyerek belediye başkanını hedef alıp;

"Gülşen’e çok kapalı giyinmişsin diyen CHP'li belediye başkanı…Gel şimdi bu Sapıklara oy ver ülke teslim et."

"Tipik CHP'li. Kadının vücudunu göremediklerinde rahatsız oluyorlar. Özellikle yaşlı olanları. Evde görecek bir şey kalmayınca demek ki." şeklinde yorumlarda bulundular.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri