Sarı lacivertlilerin bekleyişi son buldu! Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus İstanbul'a geldi! KAP bildirimi yapıldı.

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Portekizli teknik direktör Jorge Jesus gece saatlerinde İstanbul'a geldi. Sarı lacivertli kulüp, Jesus'la görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Süper Lig'de sezonu 2.sırada tamamlayan ve teknik direktör İsmail Kartal'ın sözleşmesinin sona ermesinin ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe yeni hocasına kavuştu.

Sarı lacivertli yönetim Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile anlaşma sağladı. Başarılı teknik direktör, dün Portekiz'den kalkan özel uçakla Türkiye'ye hareket etti. 

Portekizli hocaya İstanbul seyahatinde Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Baki ve Can Gebetaş eşlik etti. Jesus'u taşıyan uçak gece saatlerinde İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na inerken başarılı hocayı burada Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan ile Yöneticileri Sertaç Komsuoğlu ve İlker Dinçay karşıladı.

HELİKOPTERLE OTELE GEÇTİ

Uçaktan inen Jesus, helikopterle konaklayacağı otele geçti. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre Portekizli isimle görüşmeler, İstanbul’da devam edecek.

TARAFTAR JESUS'UN GELMESİNİ BEKLEDİ

Öte yandan çok sayıda taraftar da başarılı hocayı karşılamak için geç saatlere kadar bekledi. 

KAP BİLDİRİMİ YAPILDI

Sarı lacivertli kulüpten Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP) yapılan bildirimde, "Şirketimiz, Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Jorge Fernando Pinheiro de Jesus ile görüşmelere başlamıştır. Yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi. 

 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Spor Haberleri