Sarı-Kırmızılı takım transferi bitirdi!

Galatasaray, bir transferi daha bitirdi. Sarı kırmızılı takım, Luyindama'nın uçak biletini aldı. Kongolu stoper Türk Hava Yolları'nın Brüksel-İstanbul seferini yapan uçakla 20:30’da Türkiye'ye geliyor.

Galatasaray, bir transferi daha bitirdi. Sarı kırmızılıların anlaşma sağladığı Kongolu stoper Luyindama, Türk Hava Yolları'nın Brüksel-İstanbul seferi ile bu akşam geliyor,

Luyindama’nın saat 20:30’da İstanbul’da olması beklenirken Galatasaray’ın Kongolu stoperi sezon sonuna kadar Standard Liege’den satın alma opsiyonu ile kiraladığı öğrenildi.

Fatih Terim’in kadrosunda görmek istediği Luyindama, saat 20:30’da İstanbul’da olacak.

Transferin gün içinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

CHRISTIAN LUYİNDAMA KİMDİR?

Luyindama 8 Ocak 1994 Kinshasa doğumlu... Demokratik Kongo'lu oyuncu futbola DC Motema Pembe takımında başladı. Luyindama daha sonra Sanga Balende ve TP Mazembe formaları giydi.

2016/2017 yılında Luyindama Belçika ekibi Standard Liege'e transfer oldu. İlk sezonunda 6 maçta forma giyip 1 gol attı. 2017/2018 sezonunda ise 38 maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu 4 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. 

D.Kongo Cumhuriyeti milli takım formasını 2 kez giyen Luyindama asıl patlamayı bu sezon yaptı. Sezonun ilk yarısında 30 maça çıkan 1.91 boyundaki oyuncu 3 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Piyasa değeri 6 milyon Euro olan genç futbolcunun kulübü ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri