Sante Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Sante Çorbası Nasıl Yapılır?

Sante Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Sante Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Sante Çorbası nasıl hazırlanır, Sante Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Sante Çorbası için Malzemeler:

8 kişilik 4  adet orta boy patates 2 çorba kaşığı yağ 3  adet orta boy soğan 1 adet yeşil salata 2 çorba kaşığı un 1 tatlı kaşığı tuz 12  bardak et suyu 3 çorba kaşığı kırılmış tel şehriye (2 dakika haşlanmış)

Sante Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Patates ve soğanları temizleyip dörde bölün. Sonra enine ince dilimleyip, patatesleri yıkayın, süzdürün. Tencerede yağı kızdırın. Soğan ve patatesi ekleyerek 5 dakika kavurup unu ekleyin. Bir dakika karıştırıp et suyunu ve tuzunu ilave edin. Ağır ateşte yaklaşık 30 dakika pişirip, püre makinasından suyu ile geçirin. Yeşil salatayı yıkadıktan sonra ince ince kıyın. Kaynar suda 1 dakika haşlayın ve süzün. Tel şehriye ile birlikte ilave edin.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yemek Tarifleri Haberleri