Şans Kapıyı Çalınca yeniden ekranlara dönüyor!

Bir döneme damga vuran eğlence programı Şans Kapıyı Çalınca yeniden izleyici ile buluşuyor. Birbirinden eğlenceli oyunlarla, yarışmacılara ve ekranları başındakilere keyifli anlar yaşatan fenomen yarışma ATV ekranlarında olacak. Programın sunuculuğunu ise ünlü bir isim üstlenecek. İşte detaylar...

Fenomen yarışma programı 'Şans Kapıyı Çalınca' yeniden ekranlara dönüyor. Yayınlandığı yıllarda izlenme rekorları kıran yarışma programı çok yakında ATV'de izleyicilerle buluşacak.

Yapımcılığını NTC grubun üstlendiği Şans Kapıyı Çalınca programının sunuculuğunu da ünlü oyuncu Ferit Aktuğ yapacak.

 

50 Bin TL'lik büyük ödülü kazanmak için yapmanız gereken tek şey evinize getirilen oyuna iyi çalışmak. Sonrasında bu oyunu stüdyoda ve ekran başındaki milyonların önünde oyunu başarıyla tamamlamak. Bu yarışmada en büyük destekçiniz aileniz!

ŞANS KAPIYI ÇALINCA!

İlk kez 1997 yılında yayınlanan Şans Kapıyı Çalınca, (orijinal adı: Happy Family Plan), Japonya kökenli bir yarışma programı. Show TV'de yayınlanan, yapımcılığını Med Yapım'ın, yönetmenliğini Uğur Aksay'ın üstlendiği program, Seray Sever ve Kayra Şenocak'ın sunumuyla gerçekleşmiştir.

Her hafta aile reislerine verilen oyunun bir hafta boyunca çalışılması sonucu stüdyoda gerçekleşen ve "kader anı" olarak adlandırılan final bölümü ile yarışmacı ailelerin büyük ödüller kazandığı bir yarışma programıdır. Yarışmacıların tüm aile bireyleri ile birlikte aile reisini yarışmaya hazırlamaları ve bu hazırlıkların amatör kamerayla her anının görüntülenmesi ve final öncesi ekrana getirilmesi formatın öne çıkan özellikleri arasında yer almıştır.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri