Samsun'da kan aktı! Okula gelen genç dehşet saçtı: Annesini silaha vurup öldürdü, erkek arkadaşını ağır yaraladı

Samsun'un Canik ilçesinde 17 yaşındaki öğrenci annesini ve erkek arkadaşını silahla vurdu. Olayda anee anne hayatını kaybetti, erkek arkadaşı ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay Canik ilçesindeki bir ortaokulda meydana geldi. Eşinden boşanmış olan 3 çocuk annesi Zerrin Büyük (50), erkek arkadaşı Bilgin İ. ile velayetinin babasında bulunduğu iki çocuğunun eğitim gördüğü ortaokula gitti. Okul yöntemi, daha sonra çocukların babası A.Ö.'yü arayarak annelerinin çocuklarını geldiğini söyledi.

OKULA GELDİ, DEHŞET SAÇTI

Bunun üzerine Büyük'ün 17 yaşındaki oğlu A.A.Ö. (17) okula geldi. Elindeki tabancayla önce annesine ateş eden A.A.Ö. daha sonra okul bahçesinde bulunan Bilgin İ'ye ateş etti.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Büyük, özel bir hastaneye, Bilgin İ. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

ANNE HAYATINI KAYBETTİ

Anne büyük tedavi için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, Bilgin İ.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI

Olay yerinden kaçan A.A.Ö, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerince Canik ilçesindeki ikametinde suç aletiyle yakalandı.

Polis, baba A.Ö.'yü de gözaltına aldı.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

İlgili Haberler

Samsun'da feci olay: 11. kattan düşen gençten acı haber

İç Haberler Haberleri