Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizin iddia oranları belli oldu!

Şampiyonlar Ligi'nde maça çıkacak olan Beşiktaş'ın Ajax ile, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacak olan temsilcilerimizin Fenerbahçe- Olympiakos ve Marsilya- Galatasaray maçlarının iddia oranları açıklandı.

Bu hafta içinde Avrupa sahnesinde grup aşamalarının ikinci maçlarına çıkacak olan temsilcilerimizin iddia tarafından belirlenen oranlar da belli oldu. Buna göre Şampiyonlar Ligi C grubunda Ajax - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde D grubunda Fenerbahçe - Olympiakos ve E grubu Marsilya - Galatasaray maçlarının iddia oranları şu şekilde oldu:

Şampiyonlar Ligi C Grubu: Ajax (1.06) Beraberlik (5.60) Beşiktaş (12.00)

UEFA Avrupa Ligi D Grubu: Fenerbahçe (2.01) Beraberlik (2.80) Olympiakos (2.85)

UEFA Avrupa Ligi E Grubu: Marsilya (1.52) Beraberlik (3.45) Galatasaray (3.90)

AJAXİ RAKİBİNİ FARKLI GEÇMİŞTİ

Şampiyonlar Ligi ilk maçında Beşiktaş evinde Alman devi Borussia Dortmund'u ağırlamış ve karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılmıştı. Ajax ise Deplasmanda Sporting Lizbon'u 1-5 mağlup etmişti. C Grubunda Ajax 1. sırada yer alırken temsilcimiz 3. sırada bulunuyor.

OLYMPİAKOS GRUBUNDA LİDER

UEFA Avrupa Ligi D grubu ilk maçında Fenerbahçe, Alman ekibi Frankfurt ile berabere kalmıştı. Olympiakos ise evinde Antwerp'i 2-1 mağlup etti. D grubunda Olympiakos 1. sırada bulunurken temsilcimiz ise 2. sırada yer alıyor.

CİMBOM GRUP İKİNCİSİYLE OYNAYACAK

UEFA Avrupa Ligi E grubunda Galatasaray, ilk maçında Lazio'yu evinde 1-0'lık skorla geçti. Marsilya ise deplasmanda Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldı. E grubunda temsilcimiz Galatasaray 3 puanla 1. sırada yer alırken, Marsilya ise1 puanla 2. sırada bulunuyor.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Spor Haberleri