Salıncaklar Artık Engel Değil

Pendik Belediyesi, İTO Özel Eğitim İş Uygulama İş Merkezi Okulu’na içerisinde çocukların tekerlekli sandalyesiyle sallanabilecekleri salıncaklar, zekâ geliştirici oyun grupları ve dinlenme alanlarının yer aldığı bir park inşa etti.

Pendik Belediyesi, İTO Özel Eğitim İş Uygulama İş Merkezi Okulu’na içerisinde çocukların tekerlekli sandalyesiyle sallanabilecekleri salıncaklar, zekâ geliştirici oyun grupları ve dinlenme alanlarının yer aldığı bir park inşa etti. Park, bu özel günde yapılan açılışla  yeni sahiplerine teslim edildi.

Pendik Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde özel çocuklara çok özel bir hediye sundu.  İTO Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu’na  içinde  tekerlekli sandalyesiyle sallanabilecekleri salıncaklar, zekâ geliştirici oyun grupları ve dinlenme alanlarının yer aldığı  500 metrekare alan üzerine kurulu bir park kazandırıldı.  Okulda Engelliler Günü’ne özel gerçekleştirilen kutlamanın ardından asıl hediye belediyeden geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yaman, oyuncu Alper Türedi, okul idarecileri ve velilerin de katılımıyla okul parkı hizmete açıldı. Hemen oyun gruplarına giden çocuklar, yeni parklarının tadını doyasıya çıkardılar. 

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri