Sakaryasporlu holigan taraftar, Pendik Emniyet Müdürüne saldırdı!

TFF 2. Lig kırmızı grup Pendikspor - Sakaryaspor maçında 2-0 Sakaryaspor'un üstünlüğüyle biten skorun ardından stat dışında bekleyen Sakaryaspor taraftarların çıkardığı olaylarda bir holigan taraftar Pendik ilçe Emniyet Müdürü Barış Çukur'a saldırı girişiminde bulundu. Yaşanan olayda polis ekiplerinin müdahalesiyle saldırganlar gözaltına alındı.

 TFF 2. Lig kırmızı grup 12. hafta maçında Pendikspor evinde Sakaryaspor'a 2-0 yenildi. Maçın ardından stat dışında bekleyerek olay çıkaran Sakaryaspor taraftarları Pendik Emniyet Müdürü Barış Çukur’un dağılması yönündeki ikazına saldırı girişiminde bulunarak cevap verdi. Olaya hemen müdahale eden polis ekipleri grubu dağıtarak saldırgan taraftarları gözaltına aldı.

TFF 2. Lig kırmızı grup 12. hafta Pendikspor ile Sakaryaspor arasında oynanan ve Sakaryasporun 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından stat dışında bekleyen Sakaryaspor taraftarlarının çıkardığı olaylar sonrasında polis olaylara müdahale ederek taraftarların dağılmasını istedi. Dağılmayan ve sürekli bağırıp çağırarak etraftaki diğer seyircileri de galyana getiren fanatik Sakaryasporlu bir taraftarın o anda Pendik Emniyet Müdürü Barış Çukur’un dağılması yönünde uyarılarına da karşılık vererek emniyet müdürününün üzerine yürüyerek darp ermeye kalkıştı.

GALİP OLDUKLARI MAÇTA KAVGA ÇIKARDILAR

Yaşanan kargaşaya olay yerindeki diğer polislerin müdahalesi ile saldırganın emniyet müdürüne karşı saldırısı etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilen saldırgan gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne getirildi. Deplasman takımı Sakaryasporun 2-0  üstünlüğü ile sonuçlanmasına rağmen taraftarların hem statta maç içinde hem de maç sonunda stat dışında olay çıkarmalarına başta Pendikspor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz ve yöneticiler Sakaryaspor yöneticilerine tepki göstererek taraftarların ve olaya karışan diğer yöneticilerin bir an önce olay yerinden ayrılmalarını istediler. Olay yerine çok sayıda polis ve emniyet yetkililerin gelmesiyle ve olaya yaptıkları müdahale ile yaşananlar son buldu.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri