Sağlık Bakanlığı'ndan mesajınız var: Aşkım sigarayı bırakır mısın?

Sigara bırakması en zor bağımlılıklardan birisidir. Sağlık Bakanalığı bugüne kadar sigarayı bırakmak isteyenlere farklı çözümler sundu. Fakat geliştirdiği yeni ve ilginç uygulamasıyla bu konuda bir çığır açmaya hazırlanıyor.

Sigarayı bırakmak herkes için zorlu bir süreçtir. Sağlık Bakanlığı'da bu zor sürece katkı sağlamak için yeni bir uygulama başlattı.

Sağlık Bakanlığı, sigarayı bırakmaya yardımcı uygulamalara bir yenisini daha ekledi. 'Bir yakınımın sigarayı bırakmasına destek olmak' sloganıyla başlatılan uygulama ile vatandaşlar Sağlık Bakanlığının internet sitesi üzerinden, sevdiklerine özel bir mesaj göndererek sigarayı bırakmasına yardımcı olabilecek.

Bundan böyle, sigarayı bırakmasını istediğiniz kişiye bakanlık üzerinden e-posta gönderebilecek ve mesaj oluşturabileceksiniz. Bunun için öncelikle kime e-posta gönderileceği belirtilecek. Bakanlık bunun için otomatik olarak, “Babacığım, Anneciğim, Sevgili Ağabeyim, Sevgili Ablam, Canım Kardeşim, Sevgili Dayıcım, Sevgili Amcam, Sevgili Halacığım, Sevgili Teyzeciğim, Canım Anneannem, Canım Babaannem, Dedeciğim, Canım Arkadaşım, Sevgili Dostum, Sevgili Büyüğüm, Sevgili Eşim, Sevgilim, Aşkım” butonları hazırladı. Bu butonlara istenilen otomatik mesajı eklemek de mümkün olacak.

İşte 'Sağlık Bakanlığı sigarayı bırakma danışma hattı' sitesinden başlatılan o uygulama:

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Gündem Haberleri