Şafak Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Şafak Çorbası Nasıl Yapılır?

Şafak Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Şafak Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Şafak Çorbası nasıl hazırlanır, Şafak Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Şafak Çorbası için Malzemeler:

8 bardak et suyu, 1 bardak süt, 1 adet yumurta sarısı, 2 kaşık un, 2 kaşık domates salçası, 2 kaşık margarin, tuz

Şafak Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Et suyunu hazır edin. Bir tencere içinde margarini eritip unu kavurun rengi dönünce sulandırılmış salçayı ve et suyunu ilave edin. Kaynasın. Yumurta sarısı ile sütü çırpın, pişen çorbaya karıştırın. 5 dk daha kaynattıktan sonra bekletmeden servise sunun.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yemek Tarifleri Haberleri