Şabrilan Çorbası tarifi, hazırlanışı, malzemeleri | Şabrilan Çorbası Nasıl Yapılır?

Şabrilan Çorbası nasıl yapılır, gerekli malzemeler nelerdir? Şabrilan Çorbası Tarifi Hazırlanışı ve püf noktaları hakkında bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz?

Bugün sizlerle Şabrilan Çorbası nasıl hazırlanır, Şabrilan Çorbası yapılırken hangi malzemeler kullanılır ve tarifi ve yapılışı ile sizlerle birlikteyiz. Şimdiden afiyet olsun…

Şabrilan Çorbası için Malzemeler:

1çay fincanı süt 2kave fincanı un 2fincan et suyu 2 kaşık tel şehriye 2 kaşık sıvıyağ 1 kaşık salça 1tutam maydanoz tuz

Şabrilan Çorbası Yemek Tarifi Hazırlanışı:

Bir tencere içinde yağı kızdırıp unu kavurun, rengi dönünce salçayı karıştırın. Sütü, et suyunu ilave edin. Suyunu ve tuzunu ayarlayarak kaynamaya bırakın. Şehriyeyi ise ayrı bir kapta haşlayıp süzün ve tencereye ekleyin. Üzerine maydanoz serperek servise sunun.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yemek Tarifleri Haberleri