Sabiha Gökçen Hedefinin Üstüne Çıktı

Birinci hizmet yaşını rekorlarla tamamlayan ve 25 milyon yolcu kapasitesine sahip olan Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ''10 milyonuncu yolcu''su, İspanya'nın önde gelen havayolu şirketi Spanair'a ait JK 162 sefer sayılı uçuş ile seyahat eden Timuçin Türkkan oldu.

Geçtiğimiz yıl 31 Ekim tarihinde yeni terminal ve ilave yatırımlarını resmi olarak hizmete açan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG); birinci hizmet yılında hedeflerinin de üzerine çıkarak, İstanbul’un en önemli çıkış kapılarından biri olduğunu bir kez daha ortaya koydu.
 

Birinci hizmet yaşını rekorlarla tamamlayan ve 25 milyon yolcu kapasitesine sahip olan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın  ‘10 milyonuncu yolcu’su, İspanya’nın önde gelen havayolu şirketi Spanair’a ait JK 162 sefer sayılı uçuş ile seyahat eden Timuçin Türkkan oldu.
 

İSG tarafından gerçekleştirilen törenle terminalden uğurlanan ‘10 milyonuncu yolcu’; check-in kontuarında, İSG CEO’su Gökhan Buğday tarafından karşılanınca büyük bir mutluluk yaşadı. Barselona’ya uçan ‘10 milyonuncu yolcuya çeşitli sürpriz hediyeler verildi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Yerel Haberleri