Saadeddin Ustaosmanoğlu'nun "Kaset" açıklamasına, Cübbeli Ahmet'ten yanıt gecikmedi! "Allah'ın laneti üzerinize olsun"

Saadettin Ustaosmanoğlu'nun, "Erkeksen şeyhliğini ilan et, kasetlerini patlatalım" açıklamasına Cübbeli Ahmet'ten yanıt geldi. "Kaseti çıkarmayan melundur" diyen Cübbeli, "Pislikleri bana temizletiyorsunuz" ifadelerine yer verdi.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati’nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun cenazesi için cemaat içinde engellendiğini belirtip "Efendi Hazretlerimize bir bardak, bakraç cenaze şerefisine su bile döktürmediler" şeklinde açıklama yaparak duruma tepki göstermişti. Cübbeli'nin açıklamaları karşısında sessiz kalamayan Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu, "Sen cenazeye su dökmeye gelsen Show TV'yle geleceksin. Seninle mi uğraşacaktık. Basit bir derse giriyorsun külliyede, Show TV orada" demişti. "Cübbeli Ahmet Mahmut'un ülkeler arası maceraları. Filmin kendisini daha piyasaya sürmedik. Bunlar daha fragman. Endonezya'dan başlayalım mı? Mısır, Lübnan, İran... Film ortaya çıktığında bütün şalterlerin atacak zaten. Erkeksen şeyhliğini ilan et. Çok meraklısın çünkü. İlan et de kasetlerini patlatalım. Hadi buyur" ifadelerini kullanmıştı.

CÜBBELİ HOCA YANITI GECİKTİRMEDİ

Yaşanan tartışmaların ardından Halk TV’den İsmail Saymaz’a konuşan Cübbeli Ahmet Hoca, “Şeyhlik ilan etmeyeceğim, kaseti çıkarmayan melundur. Allah'ın laneti üzerine olsun. Hepsini çıkart bakalım. Şeyhlik derdim yok ama sanki varmış da kasetler engelliyor imajı veriyor. Ben 28 Şubat'ın cuntasından, FETÖ'den korkmamışım, bundan mı korkacağım?" ifadelerine yer verdi.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

İlk yorum yazan siz olun

Gündem Haberleri