Rüyada Asansör Boşluğuna Düşmek TABİRİ

Çalışma hayatında alınan başarılı sonuçlara rağmen bazı şeylerin ters gitmesi yüzünden işlerin sarpa saracağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı işarettir.

Çalışma hayatında alınan başarılı sonuçlara rağmen bazı şeylerin ters gitmesi yüzünden işlerin sarpa saracağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işarettir. Rüyada asansör boşluğuna düşmek ve sağ kurtulmak, yaşanan onca soruna ve karşılaşılan talihsiz olaylara rağmen iş hayatında ve aile hayatında hala dimdik ayakta durulduğuna, bu sayede birçok kişinin daha doğrusu düşmanların gözlerinin korktuğuna ve bundan sonra bir kötülük yapmadan önce iki kere düşünmek zorunda kalacaklarına tabir edilir.

Rüyada Asansör Boşluğu Görmek

Aile hayatında bazı problemler yaşandığına, bu problemlerin çözümü için büyük bir emek harcanacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına ve başka kişilerden yardım alınacağına delalettir. Rüyada asansör boşluğunda asılı birini görmek, aile bireylerinden birinin ihaneti yüzünden çok büyük sıkıntılar çeken ve bu yüzden kendisini insanlara karşı kapatmış olan birine yardım eli uzatılacağı, bu sayede kendisine zarar vermesine engel olunacağı ve iş sahibi olması sağlanacağı anlamına gelir.

Rüyada Bozuk Asansör Görmek

Kurulan ortaklığa rağmen işlerin bir türlü ilerlemediğine, yüklü miktarda maddi zarara uğranacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, geç verilen bir karardan ötürü büyük üzüntü duyulacağına ve elde avuçta kalan bir miktar birikmişin de bu yüzden harcanacağına delalet eder. Rüyada bozuk asansöre binmek, işlerin kötü bir hal aldığını bilerek zor bir işe girileceğine, bu duruma karşı bazı tepkilerin alınacağına, bu tepkilerin kulak arkası edileceğine ve yapılan işe devam edileceğine tabir edilir. Rüyada bozuk asansör tamir etmek, hayır getirecek bir konuda büyük bir adım atılacağı, bu adımın ardından insanlar tarafından takdir edileceği, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağı ve sorunların ve geçmişte yaşanan sorunların aşılacağı anlamına gelir.

👍 BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Hayat ve Yaşam Haberleri